Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Nieuwe Derby-sponsor: ‘Zonder bijdrages vanuit bedrijfsleven geen concours’

5/5/2016 3:25:32 PM


Derby-winnares Joy Lammers (midden), tussen Peter Slaats (links) en oud vice-voorzitter Leo van Berkel.
CSI Eindhoven 2016 is van start! De entourage is opnieuw schitterend, de graspiste ligt er prachtig bij, de zon schijnt en de wereldtop en toptalenten komen vandaag tot en met zondag aan de start. Eén van de hoofdnummers is de Lacom Derby op zaterdag, vernoemd naar de nieuwe sponsor Lacom Machinefabriek uit het Brabantse Budel.
 
Lacom-directeur Driek Lammers heeft bijzondere herinneringen aan de Derby, want in 2015 wist zijn dochter Joy Lammers deze op sensationele wijze te winnen. “Dat was een belangrijke reden om als sponsor van de Derby toe te treden. Maar omdat wij de sport een warm hart toedragen vond ik het ook een mooi moment om in te stappen”, vertelt Lammers, die bovendien voor een functie binnen het bestuur  van CSI Eindhoven gevraagd werd.
 
“Met Lacom zitten we in het hart van de industrie, die wereldwijd bekend staat als de slimste regio. Bovendien is een Derby met natuurlijke hindernissen wel iets unieks en de enige in haar soort in Nederland. We sponsoren overigens meer concoursen vanuit Lacom en als bedrijf zijn wij er trots op om dit evenement met een internationale allure te ondersteunen.”
 
Inmiddels kent Driek Lammers ook het reilen en zeilen binnen het bestuur van CSI Eindhoven. “Sinds dit jaar ben ik vice-voorzitter in een ontzettend leuk team. Er gaat veel tijd in het organiseren zitten, maar het is leuk om te doen en je leert toch ook weer nieuwe mensen kennen. Iedereen draagt een steentje bij aan de organisatie, maar ik denk dat we Peter Slaats toch wel de drijvende kracht achter het evenement mogen noemen. Ongelooflijk actief is hij en dat werkt bijzonder inspirerend voor iedereen!”
 
CSI Eindhoven sluit zondagmiddag af met de Grote Prijs van Eindhoven, gesponsord door hoofdsponsor de VDL Groep. Overigens is ook Lacom actief in de toelevering. “Onze expertise bestaat uit lassen, draaien, frezen en assembleren.  Het belooft zondag een schitterende afsluiting te worden van een evenement waarin het bedrijfsleven en topsport elkaar hebben gevonden!”
 
 
Bekijk hier de website van Lacom Machinefabriek