Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Team PMC Projects is er helemaal klaar voor

5/17/2019 4:51:50 PM


Foto: Eva van den Adel
Team PMC Projects is er helemaal klaar voor

Het tweede team dat zich opmaakt voor de strijd in de Lichtstad Tour op vrijdag 31 mei is Team PMC Projects. Teamcaptain Suzan Michels heeft de volgende ruiters opgesteld: Renee de Weert, Thijs Derks, Johan Klein Zieverink en dochter Iris Michels. Joost Martens staat als reserveruiter paraat. 

Met vier competitieve ruiters staat het team na twee voorrondes als een na hoogst geklasseerd. “De selectiewedstrijden gingen voor ons team heel goed”, vertelt Iris Michels. “Omdat het een nieuwe competitie is, wisten we niet precies wat we konden verwachten. Maar het komt buiten het rijden vooral neer op goed overleg. Dat hebben we bij de selecties gedaan en dat is nu in Eindhoven ook het plan. Mijn moeder is de teamcaptain. Ze zal in samenspraak met het team de start volgorde bepalen, maar ze maakt het mij niet gemakkelijker dan de rest hoor”, lacht Michels. “We beginnen in Eindhoven qua puntentelling helemaal weer op nul, maar we zijn er helemaal klaar voor. We hebben een sterk team, dus we gaan er het beste uithalen wat erin zit”.

Team sponsor PMC Projects is het bouwbedrijf van de familie Michels. Naast staalconstructie onder andere gespecialiseerd in de realisatie van hippische bedrijfsobjecten. PMC Projects vormt het fundament van menig paardenstal, rijhal of compleet hippisch complex. Het bedrijf verzorgt van schets tot oplevering full-service dienstverlening voor de hippische ondernemer.