Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Team Stal van der Vleuten zet het gas erop

5/24/2019 5:28:39 PM


Foto Eva van den Adel
Team Stal van der Vleuten zet het gas erop

Teammanager en tevens teamruiter Frank van Helmond heeft girlpower verzameld voor het Lichtstad Tour team van Stal van der Vleuten. Drie amazones, allen niet ouder dan 25 jaar, maken deel uit van zijn groep geselecteerde teamleden: Lianne Kuypers, Mel Thijssen en de Zweedse Stella Röhlcke.

Mel Thijssen is van plan om ‘gewoon lekker te rijden’ en als het even kan ook te winnen. “Een beetje gas erop mag ook wel. In een teamcompetitie als deze rij je mee voor de lol, maar ook zeker voor de winst”. Er valt dan ook genoeg te winnen in Eindhoven. In de finale is er voor de beste drie teams respectievelijk € 5.000, € 2.000 en € 1.000 euro te winnen per team.

Sponsor van dit team, Stal van der Vleuten, is goed vertegenwoordigd. Niet alleen is Lianne Kuypers dagelijks werkzaam bij de stal in Someren, ook Eric van der Vleuten jr. rijdt mee in een van de andere Lichtstad Tour teams. Vader Eric van der Vleuten sr. is als bestuurslid betrokken bij CSI Eindhoven en Team NL-ruiter Maikel van der Vleuten zal eveneens aan de start verschijnen bij de Karpendonkse Plassen.