Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Mans Thijssen pakt zijn momentje in Hoffmann Groep Prix

6/2/2019 3:42:27 PM


Mans Thijssen en Winny Hoffmann in de Hoffmann Groep Prix
“Ik heb mijn momentje even gepakt. Normaal moet ik er na een rondje al uit”, lacht Mans Thijssen na zijn tweede ereronde met Charlie. Beretrots staan pa en ma Thijssen langs de kant na zijn overwinning in de CSI1* Hoffmann Groep Grand Prix. “Het heeft even geduurd, maar daarom ben ik er extra blij mee”.

Mans Thijssen, de jongste telg van de familie Thijssen, ziet zijn zussen Sanne en Mel regelmatig in de prijzen rijden. Nu op CSI Eindhoven steeg de 16-jarige ruiter boven zijn eigen verwachting en zijn zussen uit. “Ik ben wel drie keer gestopt met paardrijden. Ik had gewoon niet het idee dat het ‘m ging worden. Maar uiteindelijk heeft het doorzetten toch goed uitgepakt!”

Naast Mans won ook de beste amazone in de proef een mooie prijs. Sanna Olsson kreeg een Helfer Divermaster dameshorloge aangeboden. De Zweedse amazone eindigde in deze  1.40m proef op de derde plaats. Tweede werd Eric van der Vleuten jr. met Golden Cassini. Vincent Dingse bezette met Daylight de vijfde plaats en Lio Lamers vervolledigde de top vijf met Charming edition.

Voor alle uitslagen, klik hier.