Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Sterke aftrap voor Stoeterij Duyselshof

5/29/2014 12:00:00 AM


Boven VDL Groep Spiritivo met Niclas Parmler, onder Joep van der Kampen, hier op VDL Groep Dumba. Foto Digishots
CSI Eindhoven is vanochtend van start gegaan met de internationale CSI1* rubrieken, waarbij de stal van Wim van der Leegte zeer succesvol was. De paarden van Stoeterij Duyselshof werden in de 1.30m Eindhovens Dagblad Prix eerste, tweede, derde en zevende, waarbij de KWPN-goedgekeurde hengst VDL Groep Spiritivo (Indoctro x Corrado) wist te winnen met Niclas Parmler. Spiritivo is een zesjarige zoon van ex-Grand Prix merrie Think Twice, waarmee Leopold van Asten in 2003 het Nederlands kampioenschap won.
 
De tweede prijs in dit internationaal 1.30m ging naar VDL Groep Zucarlos (v. Cavalier) met Eric jr. van der Vleuten. Derde werd VDL Groep Cherokee (v. No Limit) met Niclas Parmler. Oud-Derby winnaar P-Pilot (v. Epilot), loopt nu niet met Wout-Jan van der Schans mee, maar won een negende prijs met Natasja Winninghoff.
 
De 1.20m Wijlaars Prix werd gewonnen door Joep van der Kampen met VDL Groep Dirkowitz (v. Indoctro). Ook hier was Eric jr. van der Vleuten tweede, nu met D Uno (v. Numero Uno). De Italiaan Giovanni Torre sloot de topdrie met Columbus (v. Vleut).

Klik hier voor meer foto's op onze Facebook pagina